05. 02. 2015 Marian Hlasný povedie slovenskú pobočku Xeroxu

Bratislava, 5. februára 2015 – Marian Hlasný bol s platnosťou od 1. februára 2015 menovaný na pozíciu Sales & Operational Manager slovenskej pobočky spoločnosti Xerox. Vo svojej funkcii bude zodpovedný za jej vedenie a rozvoj obchodných aktivít firmy na Slovensku. Pred nástupom do spoločnosti Xerox pôsobil ako obchodný riaditeľ spoločnosti ŠEVT, kde riadil rozsiahlu maloobchodnú a veľkoobchodnú sieť.

„Som veľmi rada, že môžem Mariana privítať vo svojom tíme. Jeho skúsenosti, znalosť trhu i obchodu samotného zaručujú, že je správnou voľbou a pre slovenský tím vynikajúcou posilou. Verím, že pod jeho vedením Xerox SK posilní svoju pozíciu a naplno rozvinie potenciál, ktorý na slovenskom trhu má.“ hovorí Veronika Brázdilová, generálna riaditeľka Xeroxu Česká a Slovenská republika.

Marian Hlasný má dlhoročné skúsenosti vo vrcholových manažérskych pozíciách medzinárodných spoločností. Pôsobil 11 rokov ako generálny riaditeľ spoločnosti KONICA MINOLTA SLOVAKIA a predtým ako finančný riaditeľ MINOLTA SLOVAKIA a MINOLTA AUSTRIA. V oblasti poradenstva a auditu získal tiež skúsenosti vo firme Deloitte Slovakia. Je absolventom Vysokej školy ekonomickej v Bratislave.

„Vedenie slovenskej pobočky takej firmy, akou je Xerox, je pre mňa veľkou výzvou a potešením. Xerox je dnes na Slovensku vo vybraných segmentoch trhu lídrom. Mojím cieľom je, aby bol číslom jedna vo všetkých trhových segmentoch,“ uviedol Marian Hlasný.