27. 01. 2015 Nové tlačiarne od spoločnosti Xerox šetria náklady i životné prostredie.

V Bratislave, 27. 1. 2015 – Nové farebné tlačiarne rady ColorQube® s technológiou tuhého atramentu od spoločnosti Xerox (NYSE: XRX) ponúkajú množstvo výhod. Šetria užívateľom prevádzkové náklady a zároveň sú šetrné k životnému prostrediu. Tlačia na široké spektrum tlačových médií od kancelárskeho papiera cez štítky až po obálky, vizitky, vopred zdobené médiá (napríklad zlátené / striebrené) alebo recyklovaný papier.

Vďaka technológii „Intelligent Ready“ nové zariadenia rady ColorQube® automaticky korigujú spotrebu energie, keď je to nutné. Unikátna bezkazetová technológia spotrebného materiálu nepotrebuje zbytočné obaly a tým generuje až o 90% menej odpadu ako laserové alebo atramentové tlačiarne.

Pre užívateľov s väčším objemom tlače, ktorým záleží na nižších prevádzkových nákladoch, je skvelou voľbou ColorQube 8880. Vďaka inteligentným tlačovým nastaveniam znižuje náklady na spotrebu papiera aj atramentu. Zároveň sa môže pochváliť aj s rýchlosťou tlače - až 51 strán za minútu a to farebne i čiernobielo s výstupom prvej strany už za 5 sekúnd.

Kompaktná a výkonná tlačiareň ColorQube 8580 umožňuje užívateľom pracovať rýchlo a rozumne. Zariadenie je vhodné do každého kancelárskeho prostredia. Vďaka kapacite papiera až 2 200 listov a výstupu prvej strany len za 5 sekúnd (farebne i čiernobielo) šetrí Váš čas.

Obe zariadenia majú certifikáciu Mopria Alliance a disponujú aplikáciou pre bezdrôtovú tlač z mobilných zariadení Android. Tlačiť tak môžete z mobilného telefónu či tabletu aj na odchode alebo na cestách, v podstate kedykoľvek.

Dostupnosť

Farebné tlačiarne CQ 8580 a CQ 8880 sú k dispozícii v distribučných skladoch v ČR/SK s odporúčanou koncovou cenou od 22 990,- Kč / 832 € vrátane DPH.