11. 11. 2014 Nové multifunkčné zariadenia od spoločnosti Xerox prinášajú silný výkon v spojení s prijateľnou cenou

Bratislava, 11. 11. 2014 – S cieľom priniesť malým podnikom konkurenčnú výhodu na trhu, spoločnosť Xerox uvádza zariadenia Phaser® 3020/3052/3260 a WorkCentre® 3025/3215/3225 so spoľahlivou tlačou za prijateľnú cenu – s viacerými funkciami, ktoré napĺňajú tlačové potreby malých podnikov.

Od jednoduchých tlačových úloh po vysoko kvalitnú grafiku - nové A4 zariadenia poskytujú vysoký výkon a nákladovo efektívne tlačové riešenia v kompaktnej veľkosti - pre každú veľkosť kancelárskych priestorov. S rýchlosťou až 29 stránok za minútu a vytlačením prvej stránky len za 8,5 sekundy – vám stroj umožní tráviť menej času pri tlačiarni a viac času náplňou vašej práce.

Nové zariadenia poskytujú užívateľom viac možností a funkcií v rámci celého portfólia:

• Xerox® WorkCentre® 3025: multifunkčná tlačiareň; tlač, kopírovanie, skenovanie a fax; kompaktná veľkosť; 1200 x 1200 dpi s vylepšenou kvalitou obrazu; integrované WiFi pripojenie; možnosť mobilnej tlače vrátane Apple AirPrint
  • Xerox® Phaser® 3020: tlačiareň; kompaktná veľkosť; 1200 x 1200 dpi s vylepšenou kvalitou obrazu; integrované WiFi pripojenie; možnosť mobilnej tlače vrátane Apple AirPrint
  • Xerox® WorkCentre® 3215/3225: multifunkčná tlačiareň; tlač, kopírovanie, skenovanie a fax (WorkCentre 3225); 4800 x 600 dpi s vylepšenou kvalitou obrazu; skenovanie na PC alebo do emailu; integrované WiFi pripojenie; možnosť mobilnej tlače vrátane Apple AirPrint
  • Xerox® Phaser® 3052/3260: tlačiareň; kompaktná veľkosť, vysoko kvalitná tlač v rozlíšení 4800 x 600 dpi; integrované WiFi pripojenie; možnosť mobilnej tlače vrátane Apple AirPrint

Všetky tieto zariadenia ponúkajú množstvo ďalších funkcií – podporujúcich potreby malých podnikateľov kdekoľvek a kedykoľvek.

Dostupnosť

Všechny modely jsou připraveny k prodeji na distribučních skladech v SK.

Cena: od 65,- € v rátanie DPH