15. 10. 2014 Nové multifunkčné zariadenie od spoločnosti Xerox vytvorené pre automatizáciu workflow a zjednodušenie práce

Bratislava, 12. októbra 2014 – Malé obchodné a podnikateľské skupiny dnes musia pracovať rýchlejšie, chytrejšie a efektívnejšie, aby si dokázali vytvoriť náskok pred konkurenciou – urobiť viac s menej. Aby spoločnosť Xerox® (NYSE: XRX) pomohla malým podnikateľom udržať si tento náskok, vyvinula WorkCentre® 3655 s pokročilými funkciami a možnosťami ako zjednodušiť rutinné úlohy a pracovné postupy.

Nové multifunkčné zariadenie, vybavené technologiou Xerox ConnectKey® pomáha maximalizovať dokumentovú hospodárnosť, takže užívatelia môžu skenovať, zdieľať a tlačiť dokumenty s ľahkosťou. Funkcia tlače jediným dotykom odosiela dokumenty automaticky na e-mail, cloud alebo do dokumentového úložiska. Pokročilé funkcie tlače zas umožňujú užívateľom rýchlo tlačiť z počítača, mobilného zariadenia, USB kľúča alebo cloudu.

Vďaka EIP (Xerox Extensible Interface Platform) môžu užívatelia jednoducho prispôsobovať svoje riešenia bez dodatočných technológií alebo podpory z IT oddelenia.

WorkCentre3655 dokáže skopírovať alebo vytlačiť prvú stranu dokumentu už za 8 sekúnd a ponúka rýchlosť až 45 strán za minútu. Zariadenie má volitelně kapacitu až 2 350 listov papiera, vďaka čomu sa vyhnete nahromadeniu úloh a ušetríte čas užívateľov pri tak rutinnej práci ako dopĺňanie papiera.

Prídavné funkcie zahŕňajú:

• Jednoduchá správa tlače – Xerox Global Print Driver® umožňuje IT zamestnancom nainštalovať, aktualizovať a riadiť zariadenia Xerox aj zariadenia ostatných výrobcov v sieti prostredníctvom jedného tlačového ovládača – a zjednodušuje tak workflow koncových užívateľov.
  • Rozšírené bezpečnostné funkcie – integrovaná technológia McAfee® aktívne monitoruje a reaguje na bezpečnostné hrozby, minimalizuje nutnosť vstupov užívateľa a zvyšuje dobu plynulej prevádzky pre dokončenie práce.
  • Nízkonákladové riešenia – Povolenia umožňujú personalizovaný prístup k tlačovým funkciám – ako napríklad obojstranná tlač – podľa užívateľa, skupiny, času alebo aplikácie – a pomáhajú tak udržiavať náklady pod kontrolou.

Ceny a dostupnosť

Multifunkčná tlačiareň Xerox WC 3655 je už k dispozícií na distribučních skladoch v ČR s doporučenou koncovou cenou od 1415.- € vrátane DPH.