05. 11. 2013 XMPie predstavuje trojicu noviniek: animované mapy, uEdit HD a uStore 8.

XMPie , divízia spoločnosti Xerox, je popredným poskytovateľom softwarových riešení na individualizovanú správu komunikácie (ICM). Unikátnym spôsobom integruje digitálne médiá a digitálne marketingové oblasti s rýchlym návratom investícií do riadenia vzťahov so zákazníkmi a komunikačných 1:1 stratégií. Umožňuje tak klientom komunikovať so zákazníkmi prostredníctvom mnohých kanálov.

Od návrhu a výroby personalizovaného obsahu v oblasti digitálnej tlače a digitálnych médií - vrátane emailu a webu – cez ucelené webové portálové marketingové riešenia s vyspelými nástrojmi na riadenie kampaní až po automatizáciu týchto procesov. XMPie ponúka poskytovateľom tlačových a marketingových služieb všetko, čo potrebujú na tvorbu pôsobivých kampaní, ktoré poskytujú vynikajúce odozvy až s  dramatickým výsledkom ROI.

XMPie teraz predstavuje trojicu noviniek.

XMPie a locr spojily sily v aplikácii na animáciu máp v oblasti personalizovaného videa. Spoločnosť XMPie oznámila pridanie animovaných a personalizovaných máp locr do ponuky svojich služieb XMPie Mapping Service™ .

Tieto animované video mapy môžu byť začlenené do personalizovaných videí vytvorených pomocou riešenia XMPie uVideo. To umožňuje vytvárať pútavé personalizované videá s využitím geografických dát. Implementáciou ďalších dát locr, ako napríklad pokyny pre vodičov, vzniká výrazná pridaná hodnota videí.

XMPie uDirect Video umožňuje užívateľom profesionálneho nástroja After Effects vytvárať vysoko kvalitné personalizované videá a efektívne ich automaticky rendrovať. Riešenia video map locr zahŕňa lokálne mapy používané k identifikácii lokácie s dynamickou animačnou funkciou „fly in“ na miesto, kde je podnik umiestnený, vrátane jeho loga alebo ikony.

uEdit HD – HTML5 aplikácie na presné editovanie dokumentov v režime WYSIWYG

HTML5 aplikácia uEdit prináša vizuálnu a interaktívnu kontrolu nad textom, grafikou a obrázkami na profesionálnej úrovni, ktorá bola doteraz dostupná len pomocou vybraných profesionálnych nástrojov, napríklad Adobe InDesign.

uEdit HD bol kompletne prerobený v natívnom prostredí HTML 5 a vzhľadom k nestále rastúcej obľube smartfónov a tabletov predstavuje odpoveď na moderné požiadavky dostupného mobilného riešenia.

uEdit HD je súčasťou komplexného riešenia XMPie uStore, ale je k dispozicií aj ako samostatná aplikácia pre vývojárov užívateľských aplikácií, ktoré vyžadujú vzdialený prístup k editácii dokumentov. Pri použití v kombinácii s uStore môžu návštevníci webového portálu meniť layout a dynamický design (variabilné prvky) dokumentu pomocou  interaktívneho webového rozhrania.

uEdit HD a XMPie uStore 8 budú uvedené na trh v prvom štvrťroku 2014 a budú voľne dostupné pre všetkých zákazníkov XMPie s aktuálnou licenciou zahrňujúcu podporu a údržbu systému.

uStore 8 — verzia unikátneho riešenia W2P pre mobilné zariadenia

Riešenie uStore umožňuje poskytovateľom tlačových služieb, kreatívnym agentúram a korporátnym marketingovým oddeleniam veľmi rýchlo a efektívne vytvoriť a spustiť webový portál na objednávku editovateľných dokumentov rôzneho typu. Návštevníci môžu nahrať na web svoje vlastné dokumenty a objednať ich vytlačenie či iný typ spracovania pomocou výberu z vopred pripravených šablón. Tie potom môžu sami upravovať, personalizovať a následne zadať na spracovanie. Nechýba ani hybridné workflow, ktoré kombinuje zákazníkom nahrané statické dokumenty a dynamické dokumenty z uložených katalógov na danom serveri.

Kľúčové vlastnosti uStore 8:

·  Design pripravený na mobilné zariadenia umožňuje zákazníkom rýchlo a bezpečne navštíviť portál pomocou telefónov. Celá obchodná koncepcia je ušitá na mieru vďaka bohatým znalostiam v oblasti designu, použiteľnosti, jednoduchej orientácie pomocou vysokokapacitných dotykových displejov dnešných smartfónov na zvýšenie efektivity a produktivity celého portálu.

·  Sprievodca tvorbou designu umožňuje prispôsobiť portál potrebám konkrétnej značky zákazníka či oddelenia. Pomocou niekoľkých krokov môže administrátor vytvoriť obchod, nahrať obrazové podklady a vybrať farby designu.

·  Multikanálové kampane zahŕňajúce tlačovú alebo emailovú komunikáciu obsahujúce PURL môžu byť ľahko vytvorené, upravované a personalizované z vytvoreného webového portálu uStore. Táto možnosť je ideálna pre spoločnosť s mnohými pobočkami na rôznych miestach. Lokálni obchodníci, predajcovia či manažéri môžu týmto spôsobom jednoducho z uloženej šablóny vytvoriť projekt s designom pre danú destináciu a to pri zachovaní firemných pravidiel pre prácu s dokumentom a značkou.

·  Bola pridaná funkcia na nahratie externých dokumentov a ich následné spracovanie. Vytvorené moduly naviac umožňujú návštěvníkom ľahko nahrať dokumenty z CMS, cloudových služieb a ďalších dokumentových portálov, napríklad Xerox DocuShare, Microsoft Sharepoint, Box.net a ďalšie.

·  Vylepšená správa prístupu užívateľa naprieč portálom umožňuje poskytovateľovi vytvoriť prístupy na viacerých webových portáloch naraz. Každý web je pritom izolovaným portálom s odlišnými prístupovými právami, ale všetky na podobnej platforme.

XMPie uStore bude uvedený v prvom štvrťroku 2014 a bude voľne dostupný pre všetkých zákazníkov XMPie s aktuálnou licenciou zahŕňajúcu podporu a údržbu systému.